Annenizi Gençlik Işıltısı ile Şımartın

Annenizi Gençlik Işıltısı ile Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenizi Gençlik Işıltısı ile Şımartın

Tarihler: 02 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 02 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Revitacare Cytocare S Line

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2018 ~ Tem 2, 2018

Yılın en değerli günü için geri sayım başladı. Bu yıl annenize sadece ona özel düşünülmüş, etkisi kalıcı ve klasik seçeneklerden farklı bir hediye sunmak ister misiniz? Annenizin neştersiz ve acısız sadece birkaç seansta daha genç ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmasını istiyorsanız onu şımartacak bir hediye verebilirsiniz. Bu özel günde vereceğiniz hediye ile annenizin cildi gençlik ışıltısına yeniden kavuşsun.

Annenizin yaşlanma süreci, cildi gergin ve eklemleri hareketli tutmak için gerekli olan hyaluronik asit miktarının zamanla azalması ile başlar. Bu durumun düzeltilebilmesi için cilde dışarıdan yeterli miktarda hyaluronik asit verilmesi gerektiğini söyleyen Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. İsmail Küçüker, “Işık dolgusu içeriği patentli “Resilient” hyaluronik asit ile cilde ışığı yansıtma kapasitesini geri vermek için üretilmiş mezoterapi ve dolgu tekniklerini birleştiren bir konsepttir. Ciltte yaşanan kuruluk ve kırışıklıklar için uygulanan Işık Dolgusu özel içeriği sayesinde cilt nemlendirilmesi, antioksidan koruma, hücre yenilenmesi ve yeniden yapılandırılmasını gibi hususlarda etkilidir. Yüz, boyun, el üzeri ve dekolte bölgesinin gençleştirilmesi, onarımı ve yenilenmesi ile ilgili olarak yardımcı olmaktadır. Hyaluronik asit ve yeniden yapılandırma kompleksinden (8 amino asit, 3 antioksidan, 2 mineral ve 1 vitamin) oluşmaktadır. Amino asitler, vitamin ve mineraller hücre korunması için yeniden yapılanma ve hücre yenilenmesini sağlar.Sonuç olarak Işık Dolgusu cildin nem ve elastikiyetini artırır, cilt canlanarak parlaklaşır ve şeklini geri kazanır” diyor.

Annenizin cildinde gençleşme ve aydınlanma hissi yaşamasını isterseniz mezoterapi seansı ile annenizin kalbini fethedebilirsiniz. Cilt için mezoterapi uygulamasının da sıkça tercih edildiği vurgulayan Dr. İsmail Küçüker; “Revitacare Cytocare S Line, içeriğinde yer alan mikro besinler ilgili enzimlerin aktivasyonunu maksimize ederek sağlıklı, aydınlık ve genç bir görünüm sağlıyor. Doğal pH değerine yakın içeriği ile her yaşa uygun Revitacare Cytocare S Line, derinlemesine ve yüzeysel sinerjik etkisiyle anti aging ürününden fazla etki ederek cildin tam ve kusursuz gençleştirilmesine yardımcı oluyor. Formülündeki çapraz bağlanmamış hyaluronik asit ve gençleştirici kompleks CT50 ile yüz, boyun ve el üstünde etkili bakım sunuyor. Revitacare Cytocare S Line, hastanın durumuna göre ince çizgilerin doldurulması, cilt aydınlığı etkisinin iyileşmesi için 1 seans, uzun süre kalıcı sonuç ve cildin yoğun bir şekilde gençleştirilmesi için 3 haftada bir kez olmak üzere 3 seans öneriliyoruz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT