Ariel Jel Deterjan Kapsül ile Temizliğin Kuralları Değişiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ariel Jel Deterjan Kapsül ile Temizliğin Kuralları Değişiyor

Tarihler: 11 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 11 Eylül 2012 Salı

Firma: Ariel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2012 ~ Eyl 11, 2012

Kadınların hayatında ruj ya da sütyen olmasaydı kendilerini nasıl hissederlerdi düşünebiliyor musunuz? Bunlar gibi birçok buluş sayesinde kadınların günlük hayatı kolaylaşıyor. Kadınların hayatını kolaylaştırarak vazgeçilmez olan yeniliklere bir yenisi daha ekleniyor; Ariel Jel Deterjan Kapsül Türk tüketicisi ile buluşuyor.

Çamaşır deterjanı pazarında birçok yeniliğin öncüsü Ariel, kadınların hayatını kolaylaştıracak yepyeni bir ürünü Türk tüketicisine sunuyor. Yeni Ariel Jel Deterjan Kapsül, deterjanın etrafa dökülme olasılığını ortadan kaldırırken her yıkamada doğru miktarda deterjan kullanımını ve çok daha kolay çamaşır yıkanmasını sağlıyor. Deterjan tarihini Ariel Jel Deterjan Kapsül’den öncesi ve sonrası olarak ikiye ayıracak bu yenilik, çamaşır temizliğinde bir devrim niteliği taşıyor. Ariel Jel Deterjan Kapsül, rahat kullanımı ve tüketicilerin alıştığı yüksek Ariel performansı ile Türk tüketicisinin aradığı kusursuz temizliğe ulaşmasını sağlayacak.

Ön yıkama yapmadan kullanılması gereken yeni Ariel Jel Deterjan Kapsül’ün kullanımı çok kolay; sadece 1 kapsül direkt olarak boş makinenin içine atılıyor, kapsülün üzerine kirliler yerleştiriliyor ve çamaşırlar yıkanıyor. Ariel Jel Deterjan Kapsül suda çözülerek içeriğindeki 2 kat konsantre jeli serbest bırakıyor ve kusursuz temizlik sağlıyor.

Ariel Jel Deterjan Kapsül, iki önemli özelliği ile sektörde fark yaratacak. İlki, Ariel toz deterjana göre 2 kat konsantre olması, ikincisi 1 adet Ariel Jel Deterjan Kapsül ile 1 büyük sepet dolusu temizlik sağlaması. Ariel Jel Deterjan Kapsül toz deterjandan bildiğiniz beyazlar için “dağ esintisi” ve renkliler için “parlak renkler” çeşitleri ile kadınların hizmetinde. Ariel Jel Deterjan Kapsül’ü taşıma ve saklama kolaylığı sunan 16’lık ve 32’lik paketleriyle bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT