Arzum İle Babanıza Keyif ve Enerji Hediye Edin

Arzum İle Babanıza Keyif ve Enerji Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arzum İle Babanıza Keyif ve Enerji Hediye Edin

Tarihler: 04 Haziran 2018 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2018 Cumartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2018 ~ Ağu 4, 2018

Arzum, Babalar Günü’nde babasına enerjik ve keyifli hediyeler arayanlara alternatifler sunuyor.

Babalar Günü’nde “Babamın enerjisi hiç bitmesin” diyenlere kişisel el blender’ı Shake’N Take’i sunan Arzum, Türk kahvesi sever babalar için de OKKA’yı sunuyor.

Sağlık Ve Enerji Dolu Hediye Alternatifi: Arzum Shake’n Take
Sağlık ve enerji dolu bir hediye alternatifi olan Shake’N Take Kişisel Blender, bu yıl babanızın favorisi olacak! Birbirinden farklı lezzetlerin her an taze taze tüketilmesini sağlayan Arzum Shake’N Take iki karıştırma şişesine de sahip. Leziz meyve karışımlarından smoothie’lere kadar birçok içeceği hızlı bir şekilde hazırlayabilen ürün, kolay kullanımı, taşınabilir hazneleri ve ergonomik tasarımıyla da dikkat çekiyor. Özel paslanmaz çelik bıçakları ile buz kırabilme imkânı sunuyor. Arzum Shake’N Take’in kullanımı, tek tuşla çalıştırma özelliği sayesinde oldukça pratik. 570 ve 400 ml kapasiteli BPA içermeyen karıştırma şişelerine kolaylıkla içme kapağını ekleyerek istenen her yere taşınabilen kişisel blender siyah, misty ve candy renk seçenekleriyle babalar için en özel hediye alternatifleri arasında bulunuyor.

Babanıza, Okkalı Bir Türk Kahvesi Deneyimi Armağan Edin
Arzum, Babalar Günü’ndeki en keyifli hediye alternatifi olarak Arzum OKKA’yı sunuyor. Türk kahvesi tutkunu babanızın vazgeçilmezi olacak Arzum OKKA, suyu otomatik olarak pişirme haznesine aktarıyor ve kahveyi doğrudan fincana servis ediyor. Üç farklı fincan boyutu seçimi ve 1 veya 2 fincan pişirebilme özelliğine sahip Arzum OKKA, akıllı “Auto Boiling Altitude Detection” sistemi ile bulunduğu noktadaki ideal pişirme sıcaklığını tespit ediyor ve dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk Kahvesi sunuyor. Her seferinde mükemmel ölçüde okkalı Türk kahvesi deneyimi sunan Arzum OKKA, kahvenin köpüğünü tüm fincanlara eşit olarak dağıtıyor, yavaş pişirme özelliğiyle de közde Türk kahvesi keyfini yaşatıyor. Son olarak; kendi kendini temizleyerek kesintisiz bir kahve keyfi sağlıyor. Kendi kendini temizleme ve doğrudan fincana servis özelliği ile babanızın ofisinde ve toplantı odasında da rahatlıkla kullanabileceği Arzum OKKA, babanıza okkalı bir lezzet sunmak için sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT