Asgold Gifty Pırlanta’nın Trendy Takılarıyla Yazın En Şıkı Siz Olun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Asgold Gifty Pırlanta’nın Trendy Takılarıyla Yazın En Şıkı Siz Olun

Tarihler: 09 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 09 Eylül 2012 Pazar

Firma: Asgold

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2012 ~ Eyl 9, 2012

Yazın en eğlenceli ve canlı günlerinde üstünüzde taşımak isteyeceğiniz birbirinden güzel tasarımlar Asgold Gifty Pırlanta ile size ulaşıyor. Bütün kış hayalini kurduğunuz yazın en güzel anları Asgold Gifty Pırlanta ürünlerinde hayat buluyor.

Denizin ve yazın renkli anlarını tasarıma dönüştüren Asgold Gifty Pırlanta, trendleri yansıtırken gündelik hayatta kullanıma uygunluk özelliğini de gözetiyor. Yazın enerjisini hissettiren Asgold Gifty Pırlanta’nın eğlenceli ve zarif tasarımları ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ya da kendinizi şımartabilirsiniz.

Asgold Gifty Pırlanta’ nın plaj terliği, ahtapot, balık, yunus, deniz yıldızı ve deniz atı motiflerinden tasarlanan kolyeleri kullanıcısına takı zevkini yaşatırken plaj şıklığının da en gözde tamamlayıcısı oluyor.

Yazın en güzel enerjisiyle hazırlanmış Asgold Gifty Pırlanta’ nın eşsiz modellerini Atasay mağazaları ve Asgold satış noktalarında bulabilirsiniz. Üstelik Garanti Bankası kartlarına özel %15 İndirim, +6 Taksit ve 2 ay erteleme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT