Aşkın İhtirası Dudaklarınıza Yansısın

Aşkın İhtirası Dudaklarınıza Yansısın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşkın İhtirası Dudaklarınıza Yansısın

Tarihler: 05 Şubat 2019 Salı ~ 05 Nisan 2019 Cuma

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2019 ~ Nis 5, 2019
Makyajında sadelik ve şıklıktan yana olanlar gibi parıltı ve ihtişamdan vazgeçemeyenler için de modası asla geçmeyen kırmızı rujlar bu Sevgililer Günü’nde de makyajların kurtarıcısı olacak.

Kişisel bakım ve güzelliğin lider markası Watsons, duyguların en yoğun olduğu günlerden biri olan Sevgililer Günü’nde özel bir planı olanlar için kusursuz bir makyajın önemli tüyolarını paylaştı. Sevgililer Günü’nü ister evde ister dışarıda kutlayın, minik detaylarla göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki, aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızıyı dudak makyajlarınıza taşıyarak… Sade bir göz makyajı ve hafif aydınlatıcı ile desteklediğiniz makyajınızı tamamlayacak farklı tonlardaki kırmızı rujlar ile Sevgililer Günü’nde dudaklarınızı hem tutkunuzun hem de sevginizin aynası yapabilirsiniz.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT