Babalar Günü Hediyeniz Decathlon'dan!

Babalar Günü Hediyeniz Decathlon'dan!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü Hediyeniz Decathlon'dan!

Tarihler: 18 Mayıs 2021 Salı ~ 18 Temmuz 2021 Pazar

Firma: Decathlon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2021 ~ Tem 18, 2021

Türkiye’de 38 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon mağazalarında babalar günü hediyeniz için pek çok seçenek bulabilirsiniz! 70 farklı spor dalında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor. Fitness'tan koşuya, bisikletten kampçılığa, tenisten yüzmeye, yelkenden trekking’e her spor dalıyla ilgili yüzlerce çeşit spor ekipmanı, tekstil ürünleri ve aksesuarları arasından babanıza uygun bir hediye seçebilirsiniz.

Fitness için giysi ve ekipmanlar, farklı arazilere uygun bisikletler, scooter'lar, özel tekstillerden üretilen koşucu kıyafetleri, koşu aksesuarları, farklı kullanımlar için spor ayakkabılar, sırt çantaları, katlanır sandalyeler, güneş gözlükleri, kondisyon bisikletleri, kamp ürünleri, mayolar, terlikler ve daha pek çok hediye seçeneği Decathlon mağazalarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT