Babalar Günü Hediyeniz Silk Cashmere’den!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü Hediyeniz Silk Cashmere’den!

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Silk & Cashmere

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

Silk & Cashmere bu yıl Babalar Günü’nü, yaz sezonuna özel tasarladığı saf kaşmir, saf ipek ve kaşipekten oluşan yeni yaz kaşmiri modelleriyle kutluyor. Babalar Günü’ne özel saf ipek 4’lü kravat setlerinde %75’e varan indirimler sunan Silk & Cashmere ayrıca, 7-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek ShoppingFest kapsamında ipek şıklığını %50’ye varan indirim avantajlarıyla kutluyor.

Silk &Cashmere, yaz enerjisini yansıtan rengarenk yeni yaz kaşmiri modellerinin yanı sıra İstanbul ShoppingFest ile beraber Babalar Günü için ipek ve keten karışımı şık kapüşonlu modeller, gömlekler, kravatlar ve vintage tasarımlar sunuyor. Hafta sonu rahatlığından hafta içi şıklığına uzanan Silk &Cashmere’in özel ipek kaşmir tasarımları, bu yaz babalara renkli, sevenlerine ise avantajlı kaşmir serinliği yaşatacak.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT