Babalar Günü’ne Özel Tasarımlarını Beğeniye Sundu!

Babalar Günü’ne Özel Tasarımlarını Beğeniye Sundu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü’ne Özel Tasarımlarını Beğeniye Sundu!

Tarihler: 09 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 09 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Vilebrequin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2018 ~ Tem 9, 2018

St. Tropez’nin sıcak renklerinden ilhamla doğan ünlü Fransız markası Vilebrequin, Babalar Günü’ne özel baba-oğul ve baba-kız eşleştirmelerini yapabileceğiniz ikonik mayolar tasarladı. Babalar Günü’ne özel hazırlanan koleksiyonda, üzerinde güneş gözlüklü neşeli köpek yavrusu ilüstrasyonu bulunan eğlenceli mayolar, baba ve oğulları için sahil kenarında neşeli anlar yaratıyor.

Vilebrequin’in “Glow in the Dark” koleksiyonu’ndaki özel kumaş teknolojisi ile karanlıkta parlayan desenlere sahip mayoları, sadece gündüz değil gece de babaların dikkat çekici stilinin iddiasını devam ettiriyor.

Babasını Vilbrequin’in sihirli dokunuşlarıyla şaşırtmak isteyenler için ise gizli baskıların sadece suyun içinde ortaya çıktığı mayolardan oluşan ‘Aqua- Magic’ Koleksiyonu’, yılın suya ilk dalışını sürprizli bir hale getiriyor.

Erkek koleksiyonunda mayo, havlu, plaj kıyafetleri ile zengin alternatifler sunan Vilebrequin, babasına St. Tropez’nin güneşiyle ısınmış sıcacık hediyeler vermek isteyenleri mağazalarına bekliyor. 70’li yıllardan bu yana erkek mayo modellerinde sihirli bir dokunuşla özgün lüksü sunan Fransız marka,stil sahibi babaların favorisi olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT