Babalara Prestij Bir Hediye, Parker IM

Babalara Prestij Bir Hediye, Parker IM

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalara Prestij Bir Hediye, Parker IM

Tarihler: 16 Mayıs 2023 Salı ~ 16 Ağustos 2023 Çarşamba

Firma: Parker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2023 ~ Ağu 16, 2023

Prestijli kalemin öncüsü Parker, Babalar Günü’ne yakışacak değerli bir hediye arayanlar için IM Mono Mavi ve Rings dolma kalemleri sunuyor. Estetiğiyle hayran bırakan, dirençli yapısıyla övgüler alan Parker IM; şık, gösterişli ve asil detaylarıyla dikkat çekiyor.

Parker, yılın en önemli zamanlarından biri olan Babalar Günü için değerli bir hediye arayanlara özel bir ürün sunuyor. İngiliz Kraliyet Arması ile iki kez ödüllendirilen Parker’ın en şık ve gösterişli modeli olan IM Mono Mavi ve Rings dolma kalem, babalarının hayatındaki önemli anlarına iz bırakmak isteyenlerin tercihi olacak. Prestijli kalemin öncüsü Parker’ın IM Mono Mavi ve Rings dolma kalemleri, babaların, iş ve özel yaşamındaki kararlara en şık imzasını atarken, vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

Modern profesyoneller düşünülerek tasarlanan işlevsel, akıllı ve cilalı Parker IM dolma kalemi ilham veren güzelliğiyle dikkat çekiyor. Hiçbir şeyden ödün vermeyen Parker IM Monochrome kalemler, lüks görünümü ve tam metal gövdesiyle öne çıkıyor. IM Mono Mavi, tamamen mavi süslemelerden oluşurken, mavi uca kadar tek renkli tasarım ve eşsiz bir zarafet sergiliyor. Parker IM Vibrant Rings dolma kalem ise tamamen siyah, şık, minimalist kaplamaları ve cesur, canlı halka vurguları bir araya getiriyor. Abartısız stiliyle harika bir izlenim bırakan kalem, lüksün tanımını yeniden yorumluyor. Bir asırdan fazla şirket içi işçilik ve uzmanlığa sahip Parker kalemi, üstün aşınma ve korozyon direncinin yanı sıra ayırt edici bir görünüm sunan PVD kaplama ile süslenmiş özel metal parçalar barındırıyor. Modern dolma kalem, Quink mürekkep kartuşları ve tekrar doldurulabilen şişesiyle yazılarda ekstra bir gelişmişlik düzeyi sunuyor. Parker IM Monochrome kalemi zarif hediye kutusuyla, her anlamda asaleti temsil ediyor. Parker IM Mono Mavi dolma kalem, KDV dahil 1.250TL, Parker IM Vibrant Rings ise KDV dahil 1.135 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Parker IM Mono Mavi ve Rings dolma kalemleri tüm seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT