Babaların “Ceb”ine Göre Hediyeler Ttec’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babaların “Ceb”ine Göre Hediyeler Ttec’de

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: Ttec

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

Ttec’den Babanızın Yanından Ayırmayacağı Hediye Seçenekleri.

Babalara alınacak hediye alternatifleri her zaman daha limitlidir. Türkiye’nin en çok satan cep telefonu aksesuarları markası Ttec, sizi klişelerin dışına çıkartıyor. Teknolojiyi takip eden babalar için en şık ve de fonksiyonel hediyeler Ttec’den.

Babalara hediye almak her zaman için biraz daha zordur. Anneler için birçok hediye seçeneği varken, babalara yönelik hediye seçenekleri ise biraz limitlidir.

“Babama ne alsam hem mutlu olur, hem de hediyem onun işine yarar ve de şıklığına şıklık katar” diye düşünüyorsanız, Ttec teknolojiye meraklı ve teknolojiyi yoğun kullanan babalara harika iki alternatif sunuyor.

Babanızın Şarjı Hiç Bitmesin

Babanız bütün gün iş görüşmeleri yapıyor ve telefonunun şarjı haliyle çok çabuk bitiyorsa ona Ttec’in iPhone 5 için özel ürettiği Caffeine şarj kılıfı hediye edin. Ttec Caffeine Şarj Kılıfı ile babanızın iPhone’u hem darbelere karşı korunacak hem de telefonunun pil ömrü iki katına kadar çıkacak.

Caffeine Şarj Kılıfı ultra ince ve hafif tasarımı ile de dikkat çekiyor. Şarj edilebilir 2000mAh lityum bataryaya sahip olan şarj kılıfı, akıllı pil teknolojisi sayesinde, telefon Caffeine'e takılı iken şarj edildiğinde önce telefonunu şarj ediyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan iPhone 5 Caffeine’in tavsiye edilen perakende satış fiyatı KDV dahil 119 TL.

Caffeine’in iPhone 4 ve 4S’e uyumlu modelleri de bulunuyor. Bu modellerin tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 89 TL.

Telefon “Cüzdan”a sığar mı?
Bu cüzdan babanızın şıklığına şıklık katacak

Ttec, cüzdan ile telefon ayrı ayrı taşınmasın, evden çıkarken cüzdanlar unutulmasın diye %100 gerçek deri Cüzdan’ı tasarladı. Ehliyet, kimlik, para ve çok amaçlı ekstra bölümleri bulunan bu özel cüzdan kılıfın içinde cep telefonunu yerleştirebileceğiniz özel bir bölme de bulunuyor.

iPhone 3S/4/4S ve 5, Samsung Galaxy S3/S4, Nokia Lumia 820 ve 920 gibi telefonlarla uyumlu olan ve siyah/beyaz renk seçenekleri bulunan bu özel cüzdanın tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 89 TL.

Ttec ürünleri D&R, Turkcell satış noktaları ve teknoloji mağazalarında satılıyor.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT