Babamla Ortak Noktamız Çok Koleksiyonu

Babamla Ortak Noktamız Çok Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babamla Ortak Noktamız Çok Koleksiyonu

Tarihler: 29 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2019 Pazartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2019 ~ Tem 29, 2019

LC Waikiki’den Babalar Günü’ne özel “Babamla Ortak Noktamız Çok” koleksiyonu ile babalar ve çocukları eğlenceli ve şık tasarımlarla göz dolduracak.

LC Waikiki, Babalar Günü’nde, hem babaları hem de çocukları mutlu ederek hatıralarında yer alacak baba-çocuk kombinleri ile şık alternatifler sunuyor. “Babamla Ortak Noktamız Çok” sloganından ilham alan LC Waikiki Babalar Günü özel koleksiyonundaki tişört, gömlek, pantolon ve şort modelleri erkek çocukları ve babaları, elbise modelleri ise kız çocukları ve babaları için bir örnek kombinler oluşturuyor.

Çizgili ve desenli seçenekleriyle polo yaka üstler babalar ve çocukları için hem şık hem de spor bir görünüm yakalıyor. Aynı desende elbiseler ise kız çocuklarının babalarıyla sevimli ve uyum içinde olmalarını sağlıyor.

LC Waikiki yaza merhaba diyen tasarımlarıyla mavinin tonlarında desenli gömlekler, elbiseler ve “Best Dad Ever” yazılı tişörtlerle eğlenceli, spor ve şık bir görünümle unutulmaz bir günün parçası oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT