Babanıza DeFacto’dan Sürpriz Var!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanıza DeFacto’dan Sürpriz Var!

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: DeFacto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

DeFacto Rahatlığı Şimdi Babalara Yansıyor

‘Akdeniz Rahatlığı’ mottosu ile çalışmalarını sürdüren DeFacto, Babalar Günü’nü özel olarak tasarlanan ‘Baba Gömleği’ ile kutluyor. Yaz günlerini keyifle geçirmek isteyen babalar için birbirinden rahat gömlek, tişört ve pantolonlar DeFacto bayilerinde babalarını sevindirmek isteyenleri bekliyor.

DeFacto, rahatlığından ödün vermeden, modern görünürken rahat olmak isteyen babalar için Babalar Günü’ne özel hazırladığı ürünleri ile dikkat çekiyor. Her sezon yeni koleksiyonları ile moda tutkunlarının beğenisini toplayan DeFacto, rahatlık ve şıklığı tüm babalara sunmak için ‘Baba Gömleği’ni hazırladı. Bu özel günde babasını sevindirmek isteyenlerin birçok alternatifi bir arada bulabileceği DeFacto koleksiyonları ise özgün tasarımları ve moden çizgileri ile öne çıkıyor.

DeFacto, her yaştan babalar için 02 – 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 19,90 TL’den 39,90 TL’ye kadar uygun bir fiyat aralığında farklı desen ve dokularda gömlek, polo yaka tişört, DeChino pantolon ve aksesuar alternatifi sunuyor. DeFacto ayrıca erkek koleksiyonlarındaki bütün ürünleri ile bizleri harçlıksız bırakmayan, maçlara götüren, omuzlarında gezdiren ve en zor anlarımızda hızır gibi yetişen, evimizin direği babalarımızı sevindirmek için bu Babalar Günü’nde bir sürpriz yaparak teşekkür etme fırsatı sunuyor.

Geniş ürün yelpazesi ile tüm babalara uygun seçeneklerin yer aldığı marka, sportif babalar için hazırladığı spor koleksiyonunda Manchester United, Real Madrid, Barcelona ve yepyeni Brezilya futbol takımlarının lisanslı ürünleri ile öne çıkıyor. Spor yaparken kullanılabilecek rahat ve terletmeyen ürünlerin yer aldığı spor koleksiyonunun yanı sıra tatile çıkacak babalar için yazlık şortlar ve evini seven babalar için şık pijamaların yer aldığı ürünler de hediye alternatifleri arasında bulunuyor.

Tüm bunların yanında babaların tarzına uygun aksesuarların yer aldığı DeFacto koleksiyonlarında, rahatlığına ve tarzına önem veren babalar için hazırlanan keten ayakkabılar, rengarenk şapkalar, birbirinden şık kemerler ve stil sahibi saatler dikkat çekiyor.

DeFacto ayrıca alışverişe vaktim yok diyenler için ise www.defacto.com.tr’den den yapılan alışverişlerde kapıda ödeme kolaylığı sunuyor. Babaları mutlu etmenin yolu DeFacto’dan geçiyor; tüm ürünler www.defacto.com.tr’de ve DeFacto mağazalarında sizleri bekliyor.

Yakışıklı Babanıza Babalar Günü’nde en rahat hediye o!

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT