Babydream’le 0-3 Yaş Bebeklere Özel Üst Düzey Güneş Koruması...

Babydream’le 0-3 Yaş Bebeklere Özel Üst Düzey Güneş Koruması...

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babydream’le 0-3 Yaş Bebeklere Özel Üst Düzey Güneş Koruması...

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Rossmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

“Gerçekten kaliteli olmalı”, “sağlığı en hassas biçimde korumalı” mottosuyla Türkiye’de 100’ün üzerinde mağaza sayısına ulaşan Rossmann’ın bebekler için özel olarak geliştirdiği Babydream güneş spreyi ve güneş kremi, 0-3 yaş bebek cildini anne hassaslığında koruyor.

Babydream’in yüksek faktörlü UVB ve UVA filtresi içeren ve kızılötesi ışınların kolajen tabakasına verdiği tüm zararı önleyen, suya dayanıklı güneş spreyi ve IR-A hücre korumalı güneş koruyucu kremi; sağladığı hızlı ve müthiş etkili güneş korumasıyla annelerin çantasında yerini aldı bile.

Avrupa’da yetişkinlerin de başucu güneş kremi haline gelen güneş spreyinin fiyatı 30 Haziran’a kadar 42,99 TL yerine 32,49 TL, güneş koruyucu kremin ise 24,99 TL yerine 18,99 TL.

Babydream’den güneş notları;

-Faktörü yüksek olan güneş kremleri uzun süre güneş altında kalındığında UV-ışınlarından tek başına koruyamaz.

-Uyguladığınız halde kreminizi sık sık yenilemeden çok uzun süre güneşin altında durmayın. -Güneş yanıkları cilde ciddi zararlar verir, önlem alın! Fazla güneşte kalmak sağlığınızı tehdit eder.

-Kuvvetli öğle güneşinden kaçının. Çocuklar ve bebekler doğrudan güneş ışığından uzak tutulmalıdır, mümkün olduğunca koruyucu giysi ile yüksek koruma faktörlü (25 ve üstü) güneş koruyucu kullanılmalıdır.

-Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Güneşlenmeden önce cilde yeterli miktarda sürerek dağıtın. Az miktarda sürülmesi halinde koruma faktörün etkisini azaltılmış olur. Devamlı koruma için arada bir tekrar sürün, özellikle suya girdikten, kurulandıktan veya terledikten sonra.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT