Bahar Fırsatları Koleksiyon'dan

Bahar Fırsatları Koleksiyon'dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bahar Fırsatları Koleksiyon'dan

Tarihler: 26 Mart 2018 Pazartesi ~ 26 Mayıs 2018 Cumartesi

Firma: Koleksiyon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2018 ~ May 26, 2018

Zamansız ve zarif tasarımların mimarı Koleksiyon, bu baharı indirimle karşılıyor. Seçili ürünlerde yüzde 50 ve yüzde 60 indirim fırsatı, 8 Nisan’a kadar tüm Koleksiyon mağazalarında evini ve ofisini yenilemek isteyenleri bekliyor.

Bu bahar evini yenilemek isteyenler, yeni evlenecek çiftler ve ofislerine yeni bir düzen getirmek isteyenler Koleksiyon mağazalarında buluşuyor.

Kaçırılmayacak bahar kampanyasıyla Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla koltuklardan masa ve sandalyelere, aksesuarlardan çalışma masaları ve TV ünitelerine kadar pek çok seçili üründe yüzde 50 ve yüzde 60 indirim fırsatı sunuyor.

Yenilikçi tasarımlarıyla Koleksiyon, 8 Nisan’a kadar sürecek olan kampanya ile evinin ve ofisinin ruhunu yenilemek isteyenleri en yakın Koleksiyon mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT