Bahçe Bakımı Kärcher’le Çok Kolay

Bahçe Bakımı Kärcher’le Çok Kolay

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bahçe Bakımı Kärcher’le Çok Kolay

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Kärche

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

Profesyonel ve ev tipi temizlik çözümleriyle fark yaratan Kärcher, profesyonel dokunuşunu bahçelere de yapıyor. Bahçe hortumları ve ihtiyaca göre ayarlanabilen yeni sprey tabancılarıyla Kärcher, çok değerli olan suyun kontrollü akışını sağlayarak, kullanıcılara suyu duyarlı bir şekilde kullanma fırsatı sunuyor. Alman temizlik devi, bahçe hortumları ve sprey tabancalarının pratik kullanabilme özelliğiyle de bahçesine düşkün olanların hayatını kolaylaştırıyor.

Hortum diyip geçmeyin!

Kärcher’in 18 yıla kadar dayanıklı PrimoFlex Premium bahçe hortumu, şirketin çevreye ve sürdürülebilirliğe olan hassasiyeti göz önünde bulundurularak üretilmiş. Ağır metaller plastiğin çeşitli özelliklerini geliştirdikleri için bahçe hortumlarında yasal olarak kullanılabiliyor, ancak Kärcher, ağır metaller çocuk ürünlerinde yasaklandığı için bahçe ürünlerinde ağır metallerden tamamen arındırılmış malzemeler kullanıyor.

Bükülmelere karşı dayanıklı PrimoFlex, PrimoFlexPlus ve PrimoFlex Premium bahçe hortumları, hafif oldukları kadar ultraviyole ışınlara ve mekanik etkilere de dirençli. Uzunlukları 20 ve 50 metre arasında değişen hortumlar, hafif yapılarıyla da bükülme sorununu ortadan kaldırıyor.

-20° C'den +65° C'ye kadar dayanıklı hortumlarda ışıktan etkilenmeyen bir ara tabaka da bulunuyor. Bu sayede alg oluşumu engelleniyor. Kärcher’in PrimoFlex bahçe hortumlarının üç katmanlı yapılarının bir kısmı Kevlar fiber içeren çapraz dokumalı takviye malzemesinden oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT