Balık Sezonu Başlıyor

Balık Sezonu Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Balık Sezonu Başlıyor

Tarihler: 17 Ekim 2017 Salı ~ 17 Aralık 2017 Pazar

Firma: Emsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2017 ~ Ara 17, 2017

Sonbaharın gelmesiyle denize atılan oltalardan tezgahlara gelen balıklar, Emsan’ın sıra dışı tasarımlı balık tavası Fishy ile sofralardaki yerini alıyor. Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Fishy, balıkseverlerin beğinisini kazanıyor.

Sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunu yeni nesil balık tavası Fishy ile karşılayan Emsan, balıkseverlerin gönlünü fethediyor.

Emsan’ın balık tavası Fishy, balıkseverlerin akşam yemeklerinde birbirinden lezetli balıklar hazırlamanızı sağlıyor. Çift taraflı kullanıma ugun olarak tasarlanan Emsan Fishy, döküm kaplaması ve yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde sağlıklı ve lezzetli balıkların sofralarınıza taşıyor.

Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Emsan Fishy, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme sunarak herkesin beğenisini kazanıyor.

Emsan 34 cm Fishy Balık Tava Fiyatı: 159 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT