Bayramda Da Kalabalık Sohbetlere Keyif Katın

Bayramda Da Kalabalık Sohbetlere Keyif Katın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Da Kalabalık Sohbetlere Keyif Katın

Tarihler: 07 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 07 Ekim 2019 Pazartesi

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2019 ~ Eki 7, 2019

Profilo’nun Türk kahvesi makinesi Kahvedan, tek seferde 6 fincan kahve hazırlayabilme özelliği ile bayramda da kalabalık sohbetlere keyif katmaya devam ediyor.

Mutfaklara pratik dokunuşlar yapan Profilo, Kurban Bayramı telaşı boyunca da kadınların hayatını kolaylaştırmayı sürdürüyor. Bayram buluşmalarının vazgeçilmezi olan Türk kahvesini en lezzetli şekilde sunan Kahvedan, aynı anda 6 fincan kahve yapma özelliğiyle de kalabalık bayram buluşmalarına keyif katıyor.

Evlerden misafirin eksik olmadığı bayramlarda kahve yetiştirme telaşı Profilo Kahvedan ile zevke dönüşüyor. Kahvedan, küçük, orta ve büyük olmak üzere, üç farklı fincan seçeneği ile her seferinde bol köpüklü Türk Kahvesi keyfini garantiliyor.

Çocuk kilidi ve uyku modu gibi güvenli kullanım seçeneklerinin yanında; dokunmatik kontrol paneli ve taşma önleme teknolojisi ile hayatı kolaylaştıran Kahvedan’ın sesli uyarı sistemi sayesinde kahve pişene kadar başında beklemek de gerekmiyor. Benzerlerine oranla çok sessiz çalışan Kahvedan ayrıca kolayca doldurulabilen ve çıkartılıp temizlenebilen su haznesi ve 1,4 litre su kapasitesi ile uzun süre kullanım imkanı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT