Bebeğiniz İçin Sağlıklı Isıya Dayanıklı Cam Biberon

Bebeğiniz İçin Sağlıklı Isıya Dayanıklı Cam Biberon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bebeğiniz İçin Sağlıklı Isıya Dayanıklı Cam Biberon

Tarihler: 03 Nisan 2018 Salı ~ 03 Nisan 2018 Salı

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2018 ~ Nis 3, 2018

Dünyanın en büyük cam ev eşyası üreticileri arasında yer alan Paşabahçe, camdaki uzmanlığını şimdi de bebek ürünlerine taşıyor. Paşabahçe Bebe markası ile bebek kategorisinde üretime başlayan Paşabahçe, cam biberonlarını, maksimum hijyen ve sağlık arayan ebeveynlerle buluşturuyor.Bisfenol A (BPA) içermeyen Paşabahçe Bebe biberonları ısıya dayanıklı borosilikat camı ve farklı akış özelliklerine sahip emzik çeşitleriyle ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Paşabahçe, bebeği için en iyisini ve en sağlıklısını isteyen ebeveynleri mutlu etmek için “Paşabahçe Bebe” markasıyla ısıya dayanıklı cam biberonları satışa sundu. Koleksiyonda yer alan cam biberonlar, camdan gelen sağlığı artık bebeklerinizin hayatına da taşıyor.

Maksimum hijyen ve sağlık arayan ebeveynlerin ihtiyaçlarına yönelik özel olarak tasarlanan Paşabahçe Bebe biberonları, bebeklerin sağlıklı bir şekilde beslenmesine yardımcı oluyor.Anne memesine yakın tasarımlı anti-kolik emzik ve ısıya dayanıklı borosilikat camı ile fark yaratan Paşabahçe Bebe biberonlar, 0+, 6+ ve 12+ aylık bebekler için 3 farklı akışkanlıkta emzik çeşitliliğine sahip. Ayrıca hafif, sağlam ve geniş ağzı sayesinde temizlenmesi de bir o kadar kolay.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT