Bebek ve Çocuk Bakım Ürünleri

Bebek ve Çocuk Bakım Ürünleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bebek ve Çocuk Bakım Ürünleri

Tarihler: 07 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 07 Ekim 2019 Pazartesi

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2019 ~ Eki 7, 2019

Watsons ürün yelpazesini bebek ve çocuk bakım ürünleri ile genişletiyor.

Bebeklerin ve çocukların cildi yetişkinlerin cildine göre çok daha ince, hassas ve kırılgan olduğundan ekstra bakıma ihtiyaç duyuyor. Güzellik ve kişisel bakımın değişmeyen adresi Watsons, bebeklere ve çocuklara özel bakım sunan ürünlerini tüketicileri ile buluşturuyor.

Watsons Bebek Temizleme Pamuğu ile yumuşacık bir dokunuş
Bebeğinizin hassas cildi için özel olarak %100 pamuktan üretilen Watsons Bebek Temizleme Pamuğu, ekstra yumuşak dokusuyla hassas bez bölgesinde ve genel vücut temizliğinde gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Kullanım öncesinde pamuğu su ya da temizleme losyonu ile nemlendirmeniz yeterli oluyor.

Çocuğunuzun hassas cildi için uzun süreli güneş koruması
Watsons Güneş Koruyucu Çocuk Spreyi, kapsamlı ve uzun süreli güneş koruması sağlamak için 3 yüksek etkili bileşenden oluşan SolarTech teknolojisinden yararlanıyor. Ürün içeriğinde yer alan E Vitamini sadece cildinizi beslemeye yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda UVA ve UVB ışınlarının cilt üzerindeki yıpratma ve yanma etkilerine karşı sürekli ve geniş kapsamlı bir koruma sağlıyor.Diş fırçalamak Watsons Miffy ve Shiba Diş Fırçaları ile daha eğlenceli
Çocukların, ilerleyen zamanlarda oluşabilecek diş ve diş eti problemlerini engellemek için ağız yapılarına uygun diş fırçası kullanmaları büyük önem taşıyor. Watsons Miffy ve Shiba diş fırçaları eğlenceli tasarımlarıyla çocuklara düzenli diş fırçalama alışkanlığı kazandırıyor. Çocuklar için diş fırçalamayı adeta bir eğlenceye dönüştüren Watsons çocuk diş fırçaları, ultra yumuşak kılları sayesinde çocukların dişlerini nazikçe temizlemelerine ve hassas diş etlerini korumalarına yardımcı oluyor. Diş fırçaları ayrıca ele oturan ergonomik sap tasarımıyla da çocuklar için kullanım kolaylığı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT