Bernardo’dan Ramazan Ayına Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bernardo’dan Ramazan Ayına Özel Kampanya

Tarihler: 30 Haziran 2014 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2014 Pazar

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2014 ~ Tem 27, 2014

Tüm Pişirme Ürünlerinde Net %50 indirim

Bernardo Ramazan ayında yüzleri güldürüyor. Seramik kaplama tencerelerden düdüklülere, tavalardan kek kalıplarına kadar tüm pişirme ürünleri %50 indirimli.

Sağlıklı mutfak trendinin vazgeçilmez ürünü olan “Cookmate Seramik Tencere ve Tavalar” 1/2 daha az yağ ile lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenizi sağlar. PTFE ve PFOA gibi sağlığa zararlı maddeler içermeyen organik yapışmaz kaplaması sayesinde, sağlıklı ve dayanıklıdır. 2 kat daha fazla yapışmazlık özelliği sayesinde en zor tariflerde bile yemeklerinizin dibi tutmaz ve yapışmaz.

“Bernardo Cookmate Düdüklü Tencereler”, %50 oranında zaman ve enerjiden tasarruf sağlar. Tek hareketle açıp kapanabilen güvenli kapak sistemi ve yüksek ısıya ve basınca duyarlı emniyet sistemli sayesinde düdüklü tencere kullanımını gayet kolay ve emniyetli hale getiren “Cookmate Düdüklü Tencereler”, kalitesine oranla gayet mütevazi fiyatıyla dikkat çekiyor.

Ramazana özel yapılan bu kampanya ile seramik tava-tencere setleri 99 TL’den, düdüklüler ise 169 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT