Beyazlayan Şaçlar Yeniden Renkleniyor!

Beyazlayan Şaçlar Yeniden Renkleniyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beyazlayan Şaçlar Yeniden Renkleniyor!

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Nisan 2018 Çarşamba

Firma: PHYTO RE30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Nis 18, 2018

Boya pigmenti içermeyen ve beyaz saçlara doğal rengini yeniden kazandıran “PHYTO RE30” devrim niteliğindeki ilk beyaz saç karşıtı tedavisi ile sonsuz gençliğin anahtarını sunuyor.

Zaman içerisinde saç tellerine güç ve esneklik veren protein sentezinin azalması ile ortaya çıkan beyaz telleri doğal rengine geri döndüren patentli PHYTO RE30 içeriği ile beyaz saçlar hem kadınlar hem de erkekler için kabus olmaktan çıkıyor.

%98 bitkisel içeriğinde bulunan mor lale özü ile saçlara bakım yapan PHYTO RE30, daha dayanıklı ve canlı bir saç görünümü sunuyor. Devrim niteliğindeki beyaz saç karşıtı formül, saçlarda pigmentasyon artışını ve depigmentasyondan korunmayı sağlıyor. Gönüllüler ile yapılan klinik çalışmalarda, her gün kullanım sonucunda %77 oranında beyaz saçlarda azalma görüldüğü belirtiliyor.

Rahat kullanım sağlayan özel tasarım şişesi, yağsız ve mist yapısı ile günde 1 defa 8 sprey şeklinde kuru veya ıslak saç derisine durulanmadan uygulanan PHYTO RE30 repigmentasyon spreyi, yeni çıkan beyaz saçlar için sunduğu tedavi ile her zaman dinç ve bakımlı bir görünüm sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT