Beymen Club İle Rengini Keşfet…

Beymen Club İle Rengini Keşfet…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Club İle Rengini Keşfet…

Tarihler: 21 Eylül 2016 Çarşamba ~ 21 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2016 ~ Kas 21, 2016

Renk Danışmanı Oya Komar katılımı ile İstanbul, İzmir ve Ankara’daki seçili Beymen Club mağazalarında gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılar renklerin hayatımızdaki etkileri ile ilgili bilgi alırken, kişisel renk analizi ile kendileri için en uygun renkleri keşfetme fırsatı bulacaklar. Modaseverler ayrıca etkinlik günü gerçekleştirecekleri 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde %20 indirim fırsatından yararlanacaklar.

Beymen Club Renk Danışmanlığı Etkinliği; İstanbul’da; 23 Eylül Cuma günü Beymen Club Akasya, 24 Eylül Cumartesi günü Beymen Club Aqua Florya, 30 Eylül Cuma günü Beymen Club Erenköy, 01 Ekim Cumartesi günü Beymen Club City’s Nişantaşı ve 8 Ekim Cumartesi günü ise Beymen Club Akbatı’da gerçekleştirilecek.

15 Ekim Cumartesi günü Beymen Club İzmir Mavibahçe ve Beymen Club İzmir Alsancak; 12 Kasım Cumartesi günü ise Beymen Club Ankara Armada ve Beymen Club Ankara Cepa mağazaları Beymen Club Renk Danışmanlığı Etkinliği’ne ev sahipliği yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT