Beymen Club'tan Caz ile Modayı Buluşturan Tasarımlar

Beymen Club'tan Caz ile Modayı Buluşturan Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Club'tan Caz ile Modayı Buluşturan Tasarımlar

Tarihler: 31 Ekim 2017 Salı ~ 30 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2017 ~ Ara 30, 2017

Her sezon özgün şehirli kadın ve erkekler için günlük, şık ve heyecan verici tasarımlara hayat veren Beymen Club, sanat ile iç içe özel kapsül koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi; BeymenClub 27. Akbank Caz Festivali Koleksiyonu.

3 - 19 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan 27. Akbank Caz Festivali için Beymen Club tasarım ekibi tarafından hazırlanan kapsül koleksiyon, cazı moda ile buluşturan neşeli ve dinamik ürünlerden oluşuyor.

Beymen Club’ın  şehirli, yaratıcı ve yenilikçi DNA’sı, cazın uçuşkan tınıları ve  emprovize doğasından ilham alan koleksiyon, modern siluetleri farklı detay ve eğlenceli grafik tasarımlar ile  bir araya getiriyor.

Sweatshirt'ten t-shirt’te, şapkadan çantaya farklı kategorilerde ve fiyat aralıklarındaki ürün seçeneklerinin yer aldığı Beymen Club 27. Akbank Caz Festivali Koleksiyonu, Kasım ayından itibaren seçili Beymen Club mağazalarında, www.beymenclub.com.tr adresinde ve festival boyunca konser alanlarında caz tutkunlarının beğenisine sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT