Beymen Travel Line Koleksiyonu

Beymen Travel Line Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Travel Line Koleksiyonu

Tarihler: 02 Ekim 2018 Salı ~ 02 Aralık 2018 Pazar

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2018 ~ Ara 2, 2018

Her sezon tasarımları ile fark yaratan Beymen Collection, seyahat ederken hem konfor, hem de şıklığı ön plana tutan erkekler için hazırladığı Beymen Travel Line Koleksiyonu ile modern, şık ve işlevsel çözümler sunuyor.

Seyahatleri süresince erkeklerin ihtiyaç duyabileceği tüm ürün  gruplarını bir araya getiren Beymen Travel Line, stil ve şıklığı detaylarda buluşturan ayrıcalıklı ve fonksiyonel tasarımlarıyla hayatı kolaylaştırıyor.

Koleksiyonda yer alan; ütü gerektirmeyen “non-iron” gömlekler, su itici özelliği olan takım elbise ve ceketler, serin ve yağmurlu havalar için su geçirmeyen ve kırışmayan yağmurluklar, seyahatte  casual şıklık tercih edenler için şık ve rahat eşofman takımları yolculukları daha da keyifli bir hale getiriyor. Beymen Travel Line Koleksiyonu’nun koleksiyonun aksesuar grubunda ise laptop çantası, seyahat çantası ve portföyler yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT