Bisse Erkeği Yeni Yıl'a Hazır

Bisse Erkeği Yeni Yıl'a Hazır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bisse Erkeği Yeni Yıl'a Hazır

Tarihler: 10 Aralık 2019 Salı ~ 10 Şubat 2020 Pazartesi

Firma: Bisse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2019 ~ Şub 10, 2020

BİSSE, çok özel koleksiyonu ile yılbaşına hazır! Erkeklere hediye seçerken zorlananlar da BİSSE’ye mutlaka uğramalı.

BİSSE ve Bisse Sport 2019-2020 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu’ndan pek çok özel tasarım, yılbaşında da şıklığından ödün vermeyen erkekleri bekliyor.

BİSSE, spor ya da klasik tarzdaki erkekler için geniş bir ürün yelpazesine sahip: Ofis partilerinde kravatı çıkardıktan sonra spor bir görünüme kavuşulabilecek takımlar… İnce formda bir gömlek, gömlekle kombinlenebilecek şık bir triko, yılbaşı partilerinin vazgeçilmesi papyon ya da yelek… BİSSE’de yılbaşı şıklığını tamamlayacak pek çok tasarım mevcut: Fit pantolonlar, özel gömlekler, hatta slim fit smokinler! Tarzınızı belirleyin, yeter!

Daha sakin bir yılbaşı gecesi planlayanlar için de BİSSE’de farklı ürün grupları var. Sade yakalı gömleklerden kumaş pantolonlara, rahat bir şıklık için aradığınız her şey BİSSE’de.

Erkekler İçin Hediye Seçmek Artık Çok Kolay
Şık kol düğmeleri, deri kemerler, takım elbiselerle uyumlu kravat modelleri… BİSSE’de yer alan zengin hediye alternatiflerinden sadece birkaçı. Sevdiklerinizin ilgi alanlarını ve kişisel zevklerini dikkate alarak, yılbaşına özel indirimleri de takip ederek en özel hediyeleri seçebilirsiniz.

Yılbaşının renkli atmosferi, tüm BİSSE mağazalarında… BİSSE kalitesi ve en son teknoloji kullanılarak üretilen tasarımlarından vazgeçmeyenler, yeni yıla da bu “kalite” ile girmek isteyenlerle BİSSE mağazalarında buluşalım.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT