BJK x NetWork Koleksiyonundan Seçili Ürünler Satışa Sunuldu

BJK x NetWork Koleksiyonundan Seçili Ürünler Satışa Sunuldu

Alışveriş Alışveriş Rehberi BJK x NetWork Koleksiyonundan Seçili Ürünler Satışa Sunuldu

Tarihler: 25 Kasım 2020 Çarşamba ~ 25 Ocak 2021 Pazartesi

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2020 ~ Oca 25, 2021

Tasarıma yön veren lider ve öncü markalardan NetWork, resmi giyim sponsorluğu kapsamında Türkiye’nin köklü spor kulübü Beşiktaş JK için hazırladığı özel koleksiyona ait dört ürünü sınırlı sayıda satışa sunuyor.

Türkiye hazır giyim sektörünün lider ve öncü markası NetWork, 2023 sezonuna kadar sürecek resmi giyim sponsorluğu anlaşması kapsamında Beşiktaş JK için hazırladığı özel koleksiyona ait seçili dört ürünü taraftarlarla buluşturuyor.

Dinamik ve aktif bir stili yansıtan 13 parçalık BJK x NetWork koleksiyonu ürünleriyle yapılan fotoğraf çekiminde takım oyuncularından Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Welinton Souza Silva’nın severek giydiği iki oversize tişört ve fermuar detaylı iki farklı sweatshirt’ten oluşan seçili dört parça; NetWork.com.tr, Zorlu, İstinye Park ve Akasya NetWork mağazalarında sınırlı sayıda satışa sunuldu.

2023 sezonuna kadar Beşiktaş JK Erkek Futbol A Takımı’nın katılacağı yurt içi, yurt dışı ve tüm özel müsabakalarda oyuncular ile teknik heyet tarafından giyilecek tasarımlarda yüksek teknolojiyle donatılmış malzemelerin yanı sıra yenilikçi formlara da yer veren NetWork, oldukça beğeni toplayan koleksiyondan dört modeli şimdi de Beşiktaş taraftarına sunuyor. Sınırlı sayıdaki ürünler, sadece NetWork.com.tr ve seçili NetWork mağazalarında sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT