b’linen ile Şeker Gibi Bir Bayram Hediyesi

b’linen ile Şeker Gibi Bir Bayram Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi b’linen ile Şeker Gibi Bir Bayram Hediyesi

Tarihler: 27 Haziran 2016 Pazartesi ~ 11 Temmuz 2016 Pazartesi

Firma: b’linen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2016 ~ Tem 11, 2016

Bu bayram sevdiklerinize bir sürpriz yapın ve onlara rahat bir uyku hediye edin. b’linen koleksiyonunda yer alan, yüzde 100 pamuktan üretilmiş, hava geçirme özelliğine sahip pamuk saten nevresimler, şeker gibi renkleriyle de çok modern ve elegan.

Geçmişten günümüze bir gelenektir bayram şekerleri. Her evde şeker olur, ziyarete gidilirken şeker götürülür. Bu bayram bir sürpriz yapmak isteyenler de, b’linen koleksiyonunda yer alan şeker renklerindeki nevresimler ile sevdiklerinin mutluluğunu katlayarak onlara sağlıklı ve kaliteli bir uyku hediye ediyor.

Tek tek üretilen ve kullanıcılarına kendi zevklerine göre kombin yapma imkanı sunan b’linen koleksiyonunda, çarşaf, yastık kılıfı ve nevresimlerden oluşan altı farklı model ve 21 farklı renk seçeneği bulunuyor. Bu çeşitlilik, hediye alacaklara sınırsız bir özgürlük sunuyor çünkü yatak odaları ister romantik olsun, ister modern ya da sofistike, b’linen nevresimleri her tarza uyum sağlıyor.

b’linen koleksiyonundaki fuşya, turkuaz, kırmızı, siklamen, pembe, mor nevresimler ile sevdikleriniz renkli rüyalara dalarken, dokuz günlük bayram tatilinde konforlu bir uykunun da keyfini sürüyor.

b’linen markası altındaki tüm ürünler, kaliteli ve sık dokunmuş yüzde 100 pamuktan üretiliyor. Parlak, yumuşak, pürüzsüz ve kolay ütülenen pamuk saten nevresim takımları, nefes alan yapılarıyla da sağlıklı ve keyifli bir uyku vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT