BNG’den Sezonun Gözdesi Beyaz Gömlekler

Alışveriş Alışveriş Rehberi BNG’den Sezonun Gözdesi Beyaz Gömlekler

Tarihler: 04 Haziran 2013 Salı ~ 04 Ağustos 2013 Pazar

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2013 ~ Ağu 4, 2013

Kendine güvenen, giyimiyle fark yaratan kadınlara rahat olduğu kadar, fonksiyonel tasarımlar sunan BNG, ‘beyaz’ gömlekleriyle ister gündüz ister gece, günün her saatinde şık olmanın anahtarını sunuyor.

Yazın sıcak günlerinde en fazla tercih edilen beyaz renk, BNG gömlekleriyle farklı kombinasyonlara olanak tanıyıp iş toplantılarından, davetlere kadar her ortamda zamanı az olan kadınların kurtarıcısı oluyor. BNG tasarımlarının en önemli özelliği olan birden fazla şekilde giyilebilen kıyafetler arasında ilk sıralarda yer alan gömlekler, resmi iş toplantılarında olduğu kadar, akşam iş çıkışı gidilen davette küçük bir yaka ya da kuşak hareketiyle bambaşka bir şekle bürünerek kadınları kıyafet değiştirme derdinden kurtarıyor ve yine çok iddialı.

BNG kreasyonunun en özel parçalarından olan beyaz gömlekler, deri parçalar ve aksesurlarla kombinlenerek, şıklığınızı tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT