Body Series Cildinizi Şımartıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Body Series Cildinizi Şımartıyor

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Amway

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden Amway’in gliserin ve doğal bal ile zenginleştirilmiş vücut bakım ürünleri markası Body Series G&H mükemmel bir bakım sunarak cildinizi şımartıyor. Üstelik vücut şampuanı, vücut losyonu ve cilt sabununu bir arada sunan set ile banyo lifi hediye.

Amway’in vücut bakım ürünleri markası Body Series G&H cilt sabunu, vücut şampuanı ve vücut losyonu içeriğindeki gliserin ve doğal bal özleri ile cildi nemlendirerek rahatlatıyor ve özel bir koruma sağlıyor.

Body Series Vücut Bakım Ürünleri Cildinizi Şımartıyor
Bir sabundan en büyük beklenti cildi kurutmadan temizlemesi. Body Series G&H cilt sabunu cildi narin bir şekilde temizlerken mükemmel bir yumuşaklık sağlıyor. Nemlendirici gliserin ve bal içeren formülüyle kuru ciltleri canlandırıyor. Yüz ve vücut için ayrı ürün kullanmaya vakit ayıramayanlar için kullanım kolaylığı sağlıyor.

Body Series G&H vücut şampuanı cildi nemlendirirken temizleyen nazik ve hafif bir şampuan. Ürünün içeriğinde bulunan gliserin, bal ve proteinin nemlendirici faydaları ciltte ipeksi dokunuşlar yaratıyor.

Body Series G&H vücut losyonu ise kurumuş ciltleri yumuşatıyor, bakımını sağlıyor ve ipeksi mükemmel bir cilt sunuyor. İçeriğindeki allantoin cildi rahatlatıcı bir etki bırakırken bir yandan nem kaybına karşı korumaya yardım için görünmez bir kalkan oluşturuyor.

Body Series Ürünleri Banyo Lifi Hediyeli
Gliserin ve doğal bal ile zenginleştirilmiş Body Series vücut ürünlerinden vücut şampuanı, vücut losyonu ve cilt sabununu bir arada sunan set ile mükemmel bir banyo keyfi yaşatacak lif hediye.

Amway’in vücut bakım ürünleri markası Body Series G&H sihirli dokunuşları ile cildinizi şımartmanın keyfini yaşayın…

Body Series G&H Seti: 49,16 TL

www.amway.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT