Boyner İlkbahar - Yaz Erkek Koleksiyonu

Boyner İlkbahar - Yaz Erkek Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Boyner İlkbahar - Yaz Erkek Koleksiyonu

Tarihler: 27 Şubat 2019 Çarşamba ~ 27 Nisan 2019 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2019 ~ Nis 27, 2019

Boyner’de, ilkbahar-yaz modası heyecanı başladı. Dünyaca ünlü markalar, Türkiye’nin sevilen markaları ve Boyner özel markalarının sezon trendlerini yansıtan ürünleri, Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de müşterilerle buluşuyor.

Boyner’in erkekler için sunduğu ilkbahar-yaz koleksiyonunda, zamansız klasik parçalardan yazın neşesini yansıtan renkli ve canlı tonlardaki kombinlere kadar her zevke uygun modern ve şık seçenekler yer alıyor.

Boyner’de erkek koleksiyonlarının ana hatlarını, hızlı şehir yaşamında rahat kullanabilecek şık alternatifler oluşturuyor. Gardıroplar, kişisel rahatlığın modern erkeğin yaşamına uyarlandığı en gözde parçalarla yenileniyor. Gündelik giyim temalarında; siyah, gri, beyaz, lacivert gibi klasik renklerin yanı sıra ve daha hareketli giyinmeyi sevenler için yazın enerjisini yansıtan pembe, mavi ve sarı renklerde parçalar göze çarpıyor. Yazın olmazsa olmaz teması marin farklı markaların koleksiyonlarında en güzel seçenekleriyle yer alıyor. Haki ise farklı tonları ve en rahat formuyla erkek moda severlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT