Brandroom’da Yeni Yıl Büyüsü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Brandroom’da Yeni Yıl Büyüsü

Tarihler: 03 Aralık 2013 Salı ~ 01 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: Brandroom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2013 ~ Oca 1, 2014

Brandroom mağazalarındaki binlerce hediye seçeneğiyle, Brandroom ayrıcalığında sevdiklerinize en güzel hediyeyi verin; yeni yılın büyüsünü Brandroom mağazalarındaki tüm 2013-14 Sonbahar/Kış koleksiyonlarıyla doyasıya yaşayın!

Dünyaca ünlü markaların yeni sezona ait tüm ürünleri, yeni yıl alışverişinizde tüm Brandroom mağazalarında sizleri bekliyor.

Kadın - Erkek
Kadın koleksiyonunda Elie Saab, Alice&Olivia, Herve Leger, Joie, Markus Lupfer, Paule Ka, Thomas Wylde, Reem Acra, Alaia ve DVF ‘ den yeni yıl geceniz için seçeceğiniz muhteşem kombinler beğeninize sunulurken;

Erkek koleksiyonunda Salvatore Ferragamo’ dan eldiven, cüzdan ve klasik ayakkabı seçenekleri, Eton’ un onlarca model ve renk seçeneğiyle yeni sezon gömlekleri ile takım oluşturabileceğiniz Tateossian’ ın kol düğmeleri, Alexander Mcqueen’ in yeni sezonun en trend sembollerinden kuru kafalı atkı modellerive Happy Socks yeni yılda baylara alınabilecek en şık hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Elie Tahari, Ralph Lauren’ den en yeni modeller ise tarz sahibi erkeklerin şıklığına ayrı bir stil katıyor.

Aksesuar
DVF’ den minik clutchlar, Casadei’ den ayakkabılar, Rene Caovilla’ nın yeni sezona ait tüm taşlı modelleri, Shourouk ve Juicy Couture’ dan şıklığınıza yeni yıl büyüsünü katan ışıltılı aksesuarları ve Lizzie Fortunato, Venna, Vita Fede gibi dünyaca ünlü tüm markalar Brandroom mağazalarında sizleri bekliyor.

Home
Voluspa, Olivia Riegel, Michael Aram ve Seda France gibi markaları Brandroom Home konseptinde bir araya getiren ve yeni yılda sevdikleriniz için binlerce hediye seçeneği sunan Brandroom bu yılda da ev dekorasyonunuza farklı bir boyut getirecek.

Kids
Hackett, Juicy Couture, Lady&Lord’ dan yeni sezon KIDS koleksiyonları da yeni yılda minikleri mutlu etmek için en şık hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Brandroom Kids ile çocuklar da yeni yıl büyüsünü Brandroom farkıyla yaşıyor.

www.brandroom.com.tr

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT