Bu Kış Püskül Modasını Needles&Inches ile Yakalayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Kış Püskül Modasını Needles&Inches ile Yakalayın!

Tarihler: 07 Ekim 2015 Çarşamba ~ 07 Aralık 2015 Pazartesi

Firma: Needles&Inches

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2015 ~ Ara 7, 2015

Soğuyan havayla beraber aksesuarlar kombinlerin en dikkat çekici parçası haline geliyor. Needles and Inches kemerler bu kombinlerin vazgeçilmezi olacak!

İğnenin yaratıcılığından esinlenerek stilinize son dokunuşu yapmak isteyen aksesuar markası Needles and Inches, kemerlerini minimal lüks felsefesiyle tasarlayıp, yüksek kalite gerçek deriden el işçiliğiyle üretiyor. Görüntüyü tamamlayan unsurun detaylar olduğuna inanan Needles and Inches, günlük aksesuar kullanımında işlevsellik ve rahatlığı dikkate alarak minimal ve maskülen tasarımlar ortaya koyuyor.Türk el işçiliği ustalığının ve yüksek kalite derilerin buluştuğu Needles and Inches tasarımları, rahatlığı ön planda tutan detaylarla harmanlanarak dünya çapında ulaşılabilir bir şıklık sunmayı hedefliyor.

Bohem Etki: Püskül ve Süetin Buluşması

Needles&Inches, bu yaz yeniden yükselişe geçen ve kış sezonunun vazgeçilmez parçası olan püskülleri, yine sezonun trendi olan süetin naifliği ile buluşturuyor. Kolayca kombinleyebileceğiniz bu kemerlerle minimalist bir tarza sahip olarak modern şıklığı yakalayabilirsiniz.

Needles&Inches’ın bu göz alıcı aksesuarları, rengarenk paltoların, oversize ceketlerin,bol kesim elbiselerin ve culotte pantolonların hakim olduğu 2015 sonbahar/kış sezonunda gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak. Needles and Inches tasarımlarını, www.needlesandinches.com ‘da bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT