Bu Yaz Tarzınız Alfemo Olacak!

Bu Yaz Tarzınız Alfemo Olacak!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Tarzınız Alfemo Olacak!

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Alfemo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

Mobilya tasarımında evrenselliğe odaklı bakış açısı ve milyonların hayatına dokunan ürün yelpazesiyle Alfemo, dünyanın tarzı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her tarza uygun, rahatlığı ve konforu en üst seviyede yaşatan zamansız tasarımlarla eşsiz koleksiyonlara imza atan Alfemo, yaz koleksiyonu ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

İnce kol yapısı ve ahşap ayaklarıyla zarif tasarımını ortaya çıkaran Cameron Oturma Grubu, ekstra geniş oturum alanı ile rahatlığın yeni formu olacak... Tasarıma eşlik eden berjer, tekli koltuk ve ikili koltuk alternatifiyle kendine özgü tarzını koruyan Cameron Oturma Grubu, baza detaylarıyla ve dekoratif yeni nesil kırlentleriyle bakış açınızı modernliğe çevirecek...

Şifonyer aynasında ve altın renkli tasarım kulplarındaki yeşil zümrüt taş detaylarıyla evinizde ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Infinity Yatak Odası, takıma özel tasarlanan başlığıyla tarzını tamamlarken, 6 kapaklı aynalı dolabıyla da kıyafetleriniz için geniş ve kullanışlı bir alan sunuyor.

Optimal ölçüleri ve fonksiyonel kullanımı ile her köşeye uyum sağlayan Nest Corner, yüksek yoğunluklu sünger ve üst kademesi kuş tüyü sünger destekli yapısıyla, rahatlığının yanı sıra Daybed mekanizması ile kolaylıkla yatak olabiliyor. Sandık alternatifiyle de sizlere geniş depolama alanı sağlıyor. Ayrıca dekoratif kırlentleri ve berjer alternatifiyle modernliği tarzla buluşturuyor. İsteğe göre sağ ya da sol köşe olarak tercih edilebilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT