Butigo ile Bahar Ayağınıza Geldi!

Butigo ile Bahar Ayağınıza Geldi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Butigo ile Bahar Ayağınıza Geldi!

Tarihler: 21 Mart 2018 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Firma: Butigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2018 ~ May 21, 2018

Farklı kadın profillerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonu ile dikkat çeken Butigo, şıklığı ve feminenliği tüm tasarımlarına yansıtıyor. Baharın canlılığını, yazın sıcaklığıyla birleştiren yepyeni bir koleksiyonla kadınların karşısına çıkan marka, sezon trendlerini yansıtan modellerini kadınlara ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Butigo’nun 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yer alan nakış işlemeleri, military dokunuşlar, zincir-zımba-metal detaylar, bant oyunları, ışıltılar ve metalik etkilerin hâkimiyetindeki onlarca model, her güne yeni bir ayakkabı alternatifi sunuyor.

Hem gündüz hem de gece için şık alternatifler sunan marka, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor. Sneaker ve sandaletler ile tatil ve hafta sonu kombinleri tamamlanabilirken; farklı formlardaki topuklu ayakkabılar iş yerinde ya da gece dışarı çıkarken tarz sahibi kadınların tercihi oluyor.

Butigo’nun yeni koleksiyonu, birçok farklı tarzı bir araya getiren yüzlerce modeliyle şehirli kadının modern tarzına hitap ediyor. Sezonun en öne çıkan trendlerinden biri olan ‘metal etki’, Butigo’nun parlak ve ışıltılı materyallerin bir arada kullanıldığı modellerinde kendini gösteriyor. Koleksiyonda yer alan 3 boyutlu çiçek desenleri ve nakış işlemlerin hâkim olduğu modeller ise bohem tarzı seven kadınları kendine çekiyor. Butigo’nun 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir veya www.flo.com.tr’yiziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT