Cafissimo’dan Şimdi de Tam Otomatik Latte Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cafissimo’dan Şimdi de Tam Otomatik Latte Keyfi

Tarihler: 29 Ekim 2014 Çarşamba ~ 30 Aralık 2014 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2014 ~ Ara 30, 2014

Tchibo, 29 Ekim’de Türkiye’de ilk tam otomatik kapsüllü kahve makinesinin lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Kahvelerinin lezzeti kadar kapsüllü kahve makinelerinin pratikliği ile de hem evlerde hem ofislerde tercih edilen Tchibo, Cafissimo LATTE ile tek dokunuşla dört dörtlük kahve keyfi sunuyor. Cafissimo LATTE farklı renk seçenekleriyle Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında kahve severlerle buluşacak.

Sonbahar ve kış aylarında yalnızca sabahları değil gün boyu sizi sıcak tutacak leziz kahveler hazırlamanın en pratik yolunu sunan Cafissimo LATTE, 29 Ekim’de lansmana özel 595 TL fiyatı ve 5 kutu kapsül hediyesiyle satışa sunulacak. Cafissimo LATTE; taze sütü köpürtme özelliğiyle profesyonel bir barista elinden çıkmış lezzette cappuccino ve latte macchiato hazırlamak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayacak. Klasik kahve lezzetinden vazgeçmeyenler için espresso, caffé crema ve filtre kahve hazırlama özelliği de taşıyan Cafissimo LATTE, tek tuşla her damak tadına hitap ediyor.

Cafissimo LATTE hem göze hem damağa hitap ediyor

Şık ve modern tasarımı ile damaklara olduğu kadar, gözlere de hitap ederek bulunduğu yeri güzelleştiren Cafissimo LATTE, kullanım kolaylığı ile kahve keyfini pratik hale getiriyor. Tek tuşla kendini temizleme fonksiyonu, entegre kireç göstergesi, kullanılmadığı zamanlarda süt haznesinin buzdolabında saklanabilmesi, ayarlanabilir kahve ağzı ve fincan tablası ile tüm kahve fincanlarına uygun olma özellikleriyle Cafissimo LATTE; dört farklı renk seçeneği ve 40 ay garantisiyle 29 Ekim’de tüm Tchibo’larda kahve severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT