California Baba Koltuğu ile Babanıza Konfor ve Rahatlık Hediye Edin

California Baba Koltuğu ile Babanıza Konfor ve Rahatlık Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi California Baba Koltuğu ile Babanıza Konfor ve Rahatlık Hediye Edin

Tarihler: 07 Haziran 2022 Salı ~ 07 Eylül 2022 Çarşamba

Firma: Enza Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2022 ~ Eyl 7, 2022

Her zevke hitap eden, göz alıcı koleksiyonlarıyla fark yaratan Enza Home, Babalar Günü için farklı bir hediye arayanlar için California Baba Koltuğu’nu sunuyor. Rahatlığıyla dikkat çeken California Baba Koltuğu, günün yorgunluğunu atmak isteyen babaların vazgeçilmezi oluyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, bütün gün ailesi için çalışan babasına rahatlık ve konfor hediye etmek isteyenlere California Baba Koltuğu’nu öneriyor. Üst düzey ergonomik tasarımıyla maksimum konfor sunan California Baba Koltuğu, bel ve sırt bölümünde kullanılan özel dolgu malzemesi sayesinde omurga eğrisini doğru biçimde destekleyerek vücudun dinlenmesine yardımcı oluyor.

California Baba Koltuğu, hareketli Relax mekanizması sayesinde sırt ve uzanma fonksiyonlarını kademeli olarak kontrol edebiliyor, ihtiyaca göre ayrı ya da bir arada kullanım olanağı sağlıyor. 1. sınıf ahşap konstrüksiyonu sayesinde uzun yıllar kullanılabilen California Baba Koltuğu, babanız için kimseyle paylaşmak istemeyeceği, benzersiz bir keyif köşesi yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT