Cepten Çıkan Parkalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cepten Çıkan Parkalar

Tarihler: 19 Kasım 2013 Salı ~ 19 Ocak 2014 Pazar

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2013 ~ Oca 19, 2014

Levi’s® 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan katlanabilir dış giyim parçaları, hafifliği, konforu ve stili bir arada sunuyor. Her yaşa ve her zevke uygun parçaların bulunduğu, yeni koleksiyonda, hava koşuluna, mekana ve konfor beklentisine uygun farklı seçenekler bulunuyor.

Rüzgara karşı dayanıklı, su geçirmez ve nefes alabilen kumaşların kullanıldığı performans odaklı, fonksiyonel ceketler, parka ve dış giyim modelleri Amerikan tarzlarıyla öne çıkıyor.

Cepten çıkan parkalar…

Dışarı çıkarken kıyafetinizin tamamlayıcısı olan parkalar katlanabilir özelliğiyle dikkat çekiyor. Göz açıp kapayıncaya kadar katlanıp iç cebine sığdırılabilen parkalar, seyahate giderken valizinizde hiç yer kaplamayacak.

Thermore® ve Pertex® teknolojilerinin kullanıldığı katlanabilir dış giyim parçaları, her hava koşuluna uyum sağlarken vücut ısısını da sabit tutuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT