Çiğ Köfte ve Kısır, Knorr Ustalığıyla Sofralarda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çiğ Köfte ve Kısır, Knorr Ustalığıyla Sofralarda!

Tarihler: 14 Ağustos 2012 Salı ~ 14 Ekim 2012 Pazar

Firma: Knorr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2012 ~ Eki 14, 2012

Türkiye’nin lezzet ustası Knorr, tüketicilerine geleneksel Türk lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Knorr son olarak Türk mutfağının seçkin tatlarından Çiğ Köfte ve Kısırı sofralara taşıyor. Knorr’un sunduğu yeni Knorr Çiğ Köfte Harcı ve Knorr Kısır Harcı, hazırlanması ustalık gerektiren güç tarifleri, herkes için kolayca hazırlanabilir kılıyor.

Knorr Kısır Harcı beş çaylarının vazgeçilmezi olacak
Özellikle beş çaylarının vazgeçilmezi olan kısır, Knorr ustalığıyla sofralarınızı zenginleştiriyor. “Knorr Kısır Harcı”na sadece zeytinyağı ve limon suyu eklemek yeterli oluyor. Harca eklenen malzemelerle kolayca hazırlanan kısır, lezzetiyle damakları tatlandırıyor.

Knorr Çiğ Köfte Harcı ile herkes çiğ köfte yapabilecek
Yapımı zor ve zaman alan Çiğ Köfte, Knorr ile artık kısa sürede sofralardaki yerini alıyor. Lezzet garantili Knorr Çiğ Köfteyi hazırlamak için harca; ayçiçek yağı, limon suyu ve biber salçası eklemek yeterli oluyor. Tercihe göre marul ile servis edilebilen Çiğ Köfte usta şeflerin lezzetleriyle yarışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT