Cildinizi Yeni Yıla Watsons ile Hazırlayın

Cildinizi Yeni Yıla Watsons ile Hazırlayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cildinizi Yeni Yıla Watsons ile Hazırlayın

Tarihler: 19 Kasım 2018 Pazartesi ~ 19 Ocak 2019 Cumartesi

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2018 ~ Oca 19, 2019

Yeni yıl yaklaşırken kusursuz görünmek isteyenler için etkileyici bir makyajın yanında cilt bakımı da büyük önem taşıyor. Etkili bir cilt bakımı ile yılbaşı gecesi canlı bir cilde sahip olmanın mümkün olduğunu belirten Watsons, yeni yıla yenilenmiş bir cilt ile girmek isteyenler için Target Pro by Watsons Essential Serisi ile Naturals by Watsons’ın yeni serisi Rice Bran & Soy Bean Serisi’ni öneriyor.

Cilt temizliğinin ilk adımı için Target Pro by Watsons Essential Serisi

Zaman içinde kuruyan ve yıpranan cilt, bakıma ihtiyaç duyuyor. Target Pro by Watsons Essential Serisi, cilde ihtiyaç duyduğu bakımı sağlamaya yardımcı oluyor.
Dermatolojik olarak test edilen Target Pro by Watsons Essential Serisi zengin formülü sayesinde cilt savunmasını destekleyerek çevresel stres, kuruluk, UV ışınları gibi cilde zarar veren ve erken yaşlanmaya neden olan etkenlere karşı sizi korumaya yardımcı oluyor. Seride yer alan Hot Cleansing Gel, gözeneklerde biriken tüm yağ ve kiri nazik bir şekilde derinlemesine temizlemeye yardımcı olurken, ikinci adım olarak uygulanan Tonik, ciltteki kalıntıları temizleyerek cildi tazelemeye yardımcı oluyor. Cilt bakımının en önemli adımı olan nemlendirme bölümünde ise Günlük Nemlendirici, cildin neme doymasına ve UV ışınlarına karşı koruma sağlamasına yardımcı oluyor. Cilt bakımının son adımını oluşturan Gece Kremi,cildin gece boyunca yenilenmesine yardımcı olurken cildi derinmelemesine besliyor. S.O.S Krem sunduğu yoğun nemin yanı sıra içeriğindeki yedi farklı bitkisel bileşen ile hassas cilde bakım yapmaya yardımcı oluyor. S.O.S krem, cildin nemini ve esnekliğini artırmaya yardımcı olduğu gibi seramid bileşeni sayesinde ciltte bir bariyer görevi görerek nemi cildinize hapsediyor. Cilt bakımı sonrasında size de tazelenen ve yenilenen cildiniz ile yeni yılı karşılamak kalıyor.

Naturals by Watsons’ın yeni serisi ile pirinç ve soyadan gelen güzellik

Bugüne kadar vücut bakım ürünleriyle ön plana çıkan Naturals by Watsons, bu alandaki başarısını cilt bakımına taşıyor. Watsons’ın doğallıktan ilham alan markası Naturals by Watsons yeni cilt bakım serisi Rice Bran & Soy Bean Serisi ile günlük hayatın kirliliğinden arınmanın en doğal halini sunuyor. Yeni serisi ile cilt bakımındaki uzmanlığını ortaya koyan Naturals by Watsons Uzak Doğu’nun büyüleyici etkisini evlere taşıyor. Japon kültürünün ikonlarından olan pirinç ve soyanın faydalarından yararlanan seri, içeriğindeki E ve B vitaminleri ile cildi toksinlerden arındırmaya, daha sıkı ve genç bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. Asya'da yaşlanma karşıtı bileşenlerden biri olarak bilinen pirinçten güç alan seri, düzenli kullanımlarda koyu lekelerin görünümünü azaltmaya ve cilde doğal bir parlaklık kazandırmaya yardımcı oluyor. Serinin içeriğindeki bir diğer ürün olan soya fasulyesi ise kuru ciltlerin en sık karşılaştığı problemlerden biri olan pullanmayı engellemeye yardımcı oluyor. Seri; Illuminating Cleansing Scrub, Illuminating Daily Cream ve Illuminating Essence Lotion olmak üzere temizleme, nemlendirme ve sıkılaştırma amaçlı üç farklı üründen oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT