Çılgın Kelebek İndirimi Başlıyor

Çılgın Kelebek İndirimi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çılgın Kelebek İndirimi Başlıyor

Tarihler: 15 Kasım 2017 Çarşamba ~ 15 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2017 ~ Oca 15, 2018

Boyner’in yılda sadece 2 kere uyguladığı ve sabırsızlıkla beklenen “Milyonlarca üründe net %50 Çılgın Kelebek İndirimi” başlıyor. Kadın, erkek, çocuk, aktif spor ve ev koleksiyonlarında kış modasına dair her şeye, kozmetikte dünya markalarının ürünlerine Çılgın Kelebek İndirimi ile sahip olmanın şimdi tam zamanı. 17-18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek ve adeta alışveriş festivali tadında geçecek Çılgın Kelebek İndirimi kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

17-18-19 Kasım Cuma, Cumartesi Pazar günleri Boyner ve boyner.com.tr’den yapacağınız alışverişlerde milyonlarca kelebekli üründe, %50 indirim fırsatı veya Hopi Paracık, Axess ve CardFinans’a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı ile sizleri bekliyor. Üstelik Hopi paracıklar, Çılgın Kelebek’e özel harcarken %25 daha değerli.

Dünyaca ünlü markalar ve Boyner’e özel markaların koleksiyonlarıyla tüm ailenin ihtiyaçlarına cevap veren Boyner, kış alışverişini Çılgın Kelebek’teki indirimli milyonlarca ürün seçeneğiyle adeta bir şölene dönüştürüyor. Boyner Çılgın Kelebek İndirimi, soğuk kış günlerinin iyice yaklaştığı bugünlerde tüm ihtiyaçlara avantajlı fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuyor.

Yüzlerce marka ve milyonlarca üründe sunulan net % 50 Çılgın Kelebek İndiriminin yanı sıra, birçok marka da Çılgın Kelebek’e özel indirimli fiyatlarla modaseverlere sürpriz yapıyor.

Altınyıldız Classics, Avva, Beymen, Beymen Business, Beymen Studio, Estee Lauder, Clinique, Black Pepper, Black Spade, Cotton Bar, Cacharel, Dockers, Funky Rocks, Greyder, House of Camellia, Hush Puppies, İpekyol, Jack & Jones, Koton, Levi’s, Mavi, Limon, Lumberjack, Fabrika, İpekyol, Missguided, Naramaxx, New Balance, Nike, Nine West, North of Navy, Only, Arzum, Pierre Cardin, U.S. Polo Assn., Under Armour, Vero Moda ve daha çok birçok markanın milyonlarca ürünü Boyner Çılgın Kelebek indiriminde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT