Cilt Bakımında Zarif Bir Dokunuş

Cilt Bakımında Zarif Bir Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cilt Bakımında Zarif Bir Dokunuş

Tarihler: 05 Kasım 2018 Pazartesi ~ 05 Ocak 2019 Cumartesi

Firma: Chic Nail Spa & Beauty Lounge

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2018 ~ Oca 5, 2019

Yazın güneş, deniz ve kumdan kalınlaşan cildi temizlemek; toksinlerden arındırmak ve yenilemek için en ideal zamanlar olan bu ayları kaçırmayın.

Chic Nail’de dünyanın en prestijli markalarından Alman Janssen Cosmetic ile yapılan kişiye özel cilt bakımları ve yüz masajı ile kışa yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Güneşin zararlı etkilerini cildinizden silebileceğiniz anti- oksidan bakım, yoğun nem bakımı, anti-age bakım, sivilce ve akne bakımı gibi pek çok alternatiften birini seçebilir, baş masajı ile biriken stresinizi atabilir, el ve ayak bakımı ile de güzelliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Sonbaharın en moda renklerinden oluşan; Amerika’nın ödüllü markası Cuccio Naturale ojeleri ile manikür ve pedikürünüzü tamamlarken, protez tırnak, kalıcı oje gibi uygulamaları ile Chic Nail’de kendinizi şımartın.

Kişisel bakımınıza ilişkin pek çok uygulamanın profesyoneller tarafında yapıldığı Chic Nail’de; lazer epilasyon, kirpik lifting, ipek kirpik, kalıcı makyaj, kaş kontur, baş masajı, ağda gibi pek çok işleminizi keyifli ve hijyenik bir ortamda yaptırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT