Çocuklar için Rengarenk Güneş Gözlükleri Atasun Optik’te

Çocuklar için Rengarenk Güneş Gözlükleri Atasun Optik’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar için Rengarenk Güneş Gözlükleri Atasun Optik’te

Tarihler: 03 Nisan 2024 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2024 Çarşamba

Firma: Atasun Optik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2024 ~ Tem 3, 2024

Atasun Optik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için birbirinden renkli ve eğlenceli güneş gözlüğü modelleriyle bayram hediyesi alternatifleri sunuyor.

Çocuklara armağan edilen dünyadaki ilk bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklarını bayram hediyesiyle mutlu etmek isteyen ebeveynlerin tercihi Atasun Optik oluyor. Dünyaca ünlü markaların trend çocuk güneş gözlüğü modellerini bir araya getiren Atasun Optik, çocukların renkli dünyalarına uygun seçenekler sunuyor.

Ray-Ban Junior’ın ikonik güneş gözlüğü tasarımları tarzına ve konforuna düşkün minik moda severlerin tercihi oluyor. Farklı renklerdeki güneş gözlüğü modelleriyle de aile kombinlerinde yerini alıyor. Inesta’nın şeffaf çerçeveli çocuk güneş gözlükleri, her türlü kıyafetle kolayca uyum sağlayarak stil sahibi bir görünüm sunuyor. Çocukların yüz şekline uygun olarak tasarlanan renkli güneş gözlükleri, çocuklarda hem şıklığı hem de rahat kullanımı bir arada sağlıyor.

Bu özel bayramda, çocukların tarzına uygun farklı renk ve modeldeki güneş gözlüklerine Atasun Optik mağazalarından, www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT