Çocuklara En Güzel Karne Hediyeleri LC Waikiki’de!

Çocuklara En Güzel Karne Hediyeleri LC Waikiki’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklara En Güzel Karne Hediyeleri LC Waikiki’de!

Tarihler: 16 Ocak 2024 Salı ~ 16 Nisan 2024 Salı

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2024 ~ Nis 16, 2024

Yarıyıl tatili heyecanı kapıyı çaldı. LC Waikiki bu özel dönemde ebeveynlere hem hesaplı hem de eğlenceli karne hediyesi alternatifleri sunuyor. Çocukların hayal dünyasını süsleyecek aksesuarlar, oyuncaklar, özel tasarım takımlar, sweatshirt’ler ve pijamalar kış tatilini daha da keyifli hale getiriyor.

LC Waikiki, yarıyıl tatilinde çocuklarına küçük sürprizler yapmak isteyen ebeveynlere ekonomik ve birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Takımlar, sweatshirt'ler, çantalar, ayakkabılar ve pijamalar, çocuklara tatilde eğlenceli vakit geçirmelerini vadediyor. İçi kürklü botlar ve ev ayakkabıları ise soğuk günlerde miniklerin ayaklarını sıcacık tutuyor. Eldiven, atkı ve bereler dışarıdaki oyunların keyfini katlarken; polar üstler, pijama takımları ve çantalar da yarıyıl tatilinde çocuklara eşlik ediyor.

Yarıyıl tatilinde çocukları mutlu edecek en güzel karne hediyeleri, uygun fiyatlarıyla LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com adresinde ebeveynleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT