Çocuklara Fisher-Price’dan Uyku Arkadaşları

Çocuklara Fisher-Price’dan Uyku Arkadaşları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklara Fisher-Price’dan Uyku Arkadaşları

Tarihler: 24 Mart 2021 Çarşamba ~ 24 Mayıs 2021 Pazartesi

Firma: Fisher-Price

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2021 ~ May 24, 2021

Yaratıcılık ve inovasyonlarıyla 90 yılı geride bırakan Fisher – Price, bebeklerin rahatça uykuya dalmasına yardımcı olacak yeni oyuncaklarla geliyor.

Ebeveynlerin ve çocukların her zaman yanında olan Fisher- Price, çocuklara uykuyu sevdirecek Mutlu Bulutlar dönence ve Su Samuru uyku arkadaşıyla uyku sürecine destek oluyor.

Fisher- Price Mutlu Bulutlar Dönence ve Uyku Arkadaşı ile Huzurlu Uykular
Fisher- Price Mutlu Bulutlar Dönence ve Uyku Arkadaşı; tepede hareket eden dönencesi, özelleştirilebilir müzikleri, sesleri ve ışıklarıyla bebeklerin kısa sürede uykuya dalmasına yardımcı oluyor. Ses sensörlü dönence, bebeğin sesini algıladığı anda sakinleştirici hareketleri otomatik olarak yeniden başlatıyor. Modern tasarımıyla beşiğe takılan Mutlu Bulutlar Dönencesi, bebekler büyüdükçe ışıklı masaüstü uyku arkadaşına dönüşüyor ve çocuklar uyku rutinini sürdürmeye devam ediyor. Uyku uzmanları tarafından onaylanmış uykuya hazırlık çalma listesine sahip Mutlu Bulutlar, bebeğin uykuya geçiş sürecinde ihtiyaç olan hafif ışığıyla da mışıl mışıl bir uyku sağlıyor. Renkli yağmur damlalarına sahip pelüş bulutlar bebeğin gözle takip yeteneğini de geliştiriyor.

Fisher Price Uyku ve Oyun Arkadaşı Su Samuru
Fisher- Price Su Samuru oyuncağının yumuşacık göbeği, nefes alıp vermeye benzer ritimleriyle aşağı yukarı hareket ederek 30 dakikaya kadar sakinleştirici müzik, ses ve ışıklarıyla bebeğin rahatlamasına yardımcı oluyor. Doğumdan sonra her yaştan çocuk için uygun olan Uyku ve Oyun Arkadaşı Su Samuru; sevimli yüzü, yumuşak kumaşları, uzun kuyruğuyla çocuğun oyuncağa kolayca sarılmasına olanak sağlıyor. Oyuncağın yumuşak dokuları, sakinleştirici müziği, ışıkları ve hassas ritim hareketleri bebeğin gelişmekte olan dokunsal, görsel ve işitsel duyularını harekete geçirirken; su samurunun tatlı yüzü, sakinleştirici hareketi bebeği güvende hissettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT