Color Theory Koleksiyonu

Color Theory Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Color Theory Koleksiyonu

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Eylül 2018 Pazar

Firma: Vans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018

Yaratıcılığın evrensel ikonu olan Vans, kişisel ifadenin yaratıcı sonucu olan güzellikten ilham alarak yaratılan ve unisex tasarımları vurgulayan yeni Color Theory koleksiyonunu sunuyor.

Kadın ve erkek kıyafetlerinin arasındaki fark giderek belirsizleşirken, modellerdeki siluetler geleneksel cinsiyet kalıplarının dışına çıkıyor. Yaratıcılığa verdiği değeri her koşulda sürdüren Vans’in Color Theory koleksiyonu, kendi kişisel renk spektrumunu belirlemek isteyen herkese hitap ediyor

Unisex ayakkabı modelleri, Vans’in kurulduğu ilk günden beri tasarım sürecinin ana noktalarından bir olmuştur. Color Theory koleksiyonu, bu bakış açısını kapüşonlu üstlere, tişörtlere ve aksesuarlara uyguluyor ve beş ana renkte sergiliyor. Herkese hitap eden ve herkes tarafından giyilmek üzere tasarlanan kıyafetler; minimal logonun kullanıldığı tek renkli tasarımlardan ve checkerboard deseninden oluşuyor.

Color Theory koleksiyonundaki kıyafetler Vans’in beş ikon ayakkabı modeli olan Authentic, Classic Slip-On, Era, Sk8-Hi ve Old Skool ile uyum içinde karşımıza çıkıyor

Bütün ayakkabı ve kıyafet modelleri, unisex numara ve bedenlerle Vans mağazalarında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT