Columbia Interchange: Tek Mont ile 3 Farklı Kullanım!

Columbia Interchange: Tek Mont ile 3 Farklı Kullanım!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Columbia Interchange: Tek Mont ile 3 Farklı Kullanım!

Tarihler: 07 Ocak 2019 Pazartesi ~ 07 Mart 2019 Perşembe

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2019 ~ Mar 7, 2019

Kışın en zorlu koşullarında outdoor ve kayak tutkunlarını yalnız bırakmayan Columbia Interchange montları ile tanışın! Birbirinden ayrılarak, mont, rüzgarlık ve polar veya mont şeklinde 3 farklı modelde kullanılabilen Interchange montlar, tek mont ile üç farklı kullanım seçeneği sunuyor.

Günlük hayatın ve doğa sporlarının her anında soğuk kış koşullarıyla savaşmak için tasarlanmış Columbia Interchange montlar ile sıcak kalmanın keyfine varacaksınız.

Columbia, birbirinden ayrıldığında mont, polar ve rüzgarlık olarak kullanılabilen yapısıyla tek ceket ile 3 farklı kullanım opsiyonunu Interchange montlar ile sunuyor.. Yağmurlu havalarda su geçirmez ve nefes alabilen shell ile kuru kalırken, kuru ve soğuk havalarda sadece mont olarak kullanabileceğiniz kaz tüyü mont veya polar tercihiyle sıcak kalacaksınız.

Polar ve kaz tüyü monttan iç katmanı, ayarlanabilir kapüşonu, iç güvenlik cebi ve fermuarlı yan cepleri ile kullanım kolaylığı sağlayan Interchange montlar kayak tutkunlarının her türlü ihtiyacınızı karşılıyor. 3 farklı kullanım seçeneği sunan Interchange montlar kış boyunca açık havada daha uzun ve keyifli zaman geçirmeyi garantiliyor. Kayak maceralarınızda farklı iklim koşullarında tek bir Interchange mont ile mükemmel bir deneyim yaşayacaksınız.

Nefes alabilen ve su geçirmezlik garantili tescilli Columbia teknolojisi Omni-Tech ve gümüş noktacıkları ile kendi vücut ısınızı geri yansıtarak %20 daha fazla tutan Omni-Heat Reflective teknolojilerine sahip Interchange montların çok yönlü kullanımı ile kışa mükemmel adapte olacaksınız!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT