Derimod’da Büyük Yaz İndirimi

Derimod’da Büyük Yaz İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Derimod’da Büyük Yaz İndirimi

Tarihler: 21 Eylül 2016 Çarşamba ~ 21 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2016 ~ Kas 21, 2016

Derimod İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’ndaki favorilerinize şimdi daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz… Stilinizin tamamlayıcısı ayakkabılar, birbirinden şık deri ceketler ve kombinlerin olmazsa olmazı çantalar yüzde 70’e varan indirimler ile Derimod mağazalarında sizi bekliyor! Ceket ve ayakkabılarda ikinci ürüne ek yüzde 50 indirim fırsatı ise tam anlamıyla bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Şıklık ve stilin adresi Derimod, yaz aylarına büyük bir indirim ile güle güle diyor. Güneşli günler bitmeden gardırobunun eksik parçalarını daha uygun fiyatlarla tamamlamak ve yazı şık sonlandırmak isteyen stil sahibi kadın ve erkekleri tüm ürünlerde yüzde 70’e varan indirim fırsatı bekliyor. Tarzıyla fark yaratmak isteyenleri modası geçmeyen parçalarla buluşturan Derimod, ayrıca ceket ve ayakkabılarda ikinci ürüne ek yüzde 50 indirim ile kullanıcılarına doyasıya alışveriş keyfi yaşatıyor.

Hem mağazalarda hem de Derimod online satış sitesi https://www.derimod.com.tr/ 9 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olan kampanya hem şık hem de trendy ürünleri bir araya getiriyor.

Derimod indirimli ürünlerine tüm Derimod mağazalarından ve https://www.derimod.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT