Derin Dondurucu ve Kıyma Makinesi Kampanyası

Derin Dondurucu ve Kıyma Makinesi Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Derin Dondurucu ve Kıyma Makinesi Kampanyası

Tarihler: 16 Ağustos 2018 Perşembe ~ 16 Ekim 2018 Salı

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2018 ~ Eki 16, 2018

Bosch Ev Aletleri, bu yıl kurban etlerini tazeliğini kaybetmeden uzun süre saklamak ve kurban etlerini kıyma olarak kullanmak isteyenler için iki özel indirim kampanyası düzenledi.192 litre, 217 litre ve 242 litre geniş iç hacimli, çekmeceli GSV serisi Bosch derin dondurucular, şimdi bayrama özel kampanya ile 1609 TL’den başlayan fiyatlarla, ProPower kıyma makinesi ise, 1.108 TL yerine 920 TL kampanya fiyatıyla satışa sunuluyor.

Bosch Ev Aletleri, Kurban bayramında artan et saklama ihtiyacını düşünerek hem derin dondurucu hem de kıyma makinesi ürünlerinde özel bir kampanya başlattı. 192 litre, 217 litre ve 242 litre geniş iç hacimli, çekmeceli GSV serisi Bosch derin dondurucular, şimdi bayrama özel kampanya ile 1609 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Farklı hacim alternatiflerine sahip GSV serisi Bosch derin dondurucular, hem kurban etlerini hem de diğer dondurulmuş gıdalarınızı rahatça saklamaya imkan tanıyor. Ayarlanabilir çekmeceleriyle gıdaların üst üste istiflenmeden yerleştirilmesine olanak veriyor, böylece kullananlar istediklerini kolaylıkla bulabiliyorlar. Derin dondurucu, dondurulmuş dana ve kuzu kol, but gibi tüm parçalanmamış etler için ekstra alan sunarken, A++ enerji sınıfı ile A enerji sınıfı derin donduruculara göre %40 daha az enerji harcıyor. Ayrıca, elektronik sıcaklık kontrolü sayesinde de dondurucunuzun sıcaklığı kolayca ayarlanabiliyor.

ProPower; Kıyma Makinesinden çok daha fazlası
Kurban Bayramı nedeniyle kampanyada olan Bosch ProPower kıyma makinesi ise, Kurban Bayramı’nda kıymayı kendi tercihine göre evinin sağlıklı ortamında hazırlamak isteyenler için pratik çözümler sunuyor. Çok fonksiyonlu, hızlı ve pratik kıyma makinesinin dahili aksesuarları sayesinde damak tadınıza göre kıyma çekmek, köfte, içli köfte, sucuk ve sosis hazırlamak çok kolay.

Dakikada 3,5 kg et kapasitesiyle büyük miktarda eti hızlıca kıyma haline getiren ProPower kıyma makinesiyle Kurban Bayramı’nda sofralarınızı donatmaktan büyük keyif alacaksınız. Köfteler, dolmalar, mantılar, börekler ve kebaplar gibi tüm etli lezzetleri kolayca hazırlamaya olanak sağlayan ProPower oldukça pratik, kullanışlı ve en önemlisi hijyenik ve sağlıklı bir kullanım sunuyor.

Bosch ProPower kıyma makinesi sahip olduğu içli köfte ve sucuk/sosis aksesuarıyla her ailenin ihtiyacına ve kullanımına uygun bir ürün. Günlük mutfak işleri için hızlı ve güvenilir çözümler sunan kıyma makinesi güçlü motoru ve yüksek kilitli motor kapasitesiyle çok hızlı işlem hacmine sahip. ProPower, et veya balık kıymaktan, sebze, peynir ve daha fazlasını doğramaya kadar 10'dan fazla fonksiyonla mutfakta çok yetenekli ve becerikli bir yardımcı.

Bayramda et ve etli yemekleri sevenlerle buluşmaya hazırlanan Bosch ProPower Kıyma Makinesi, 920 TL ‘ye satışa sunuluyor. İlgili ürünlere ilişkin daha detaylı bilgi www.bosch-home.com.tr ve Bosch Yetkili Satıcılarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT