Detaylarda Farklılaşan Bayram Sofraları

Detaylarda Farklılaşan Bayram Sofraları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Detaylarda Farklılaşan Bayram Sofraları

Tarihler: 01 Eylül 2016 Perşembe ~ 01 Kasım 2016 Salı

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2016 ~ Kas 1, 2016

Kalitesi ve şıklığı ile yaşam alanlarına ışıltı katan Pierre Cardin Home’un sofra koleksiyonundaki benzersiz tasarımlar, en özel günlerin eşlikçisi oluyor. Ailelerin bir araya geldiği bayram sofralarını benzersiz bir görünüme kavuşturmak isteyenler, Pierre Cardin sofra koleksiyonu ile şıklığı yakalayabilirler.

Yüksek kalitede malzeme kullanımı ve her zevke uygun desen çeşitliliğiyle dikkat çeken Pierre Cardin, özel günlerde her detayıyla bambaşka sofralar yaratmak isteyenlere seçenekler sunuyor. Pembe rengi ve yaldızlı kenarlarıyla koleksiyonda yerini alan Bone China 86 parça yemek takımı, kalabalık bayram sofralarına şık bir dokunuş getiriyor. Göz alıcı bir ışıltı sunan cam sofra grubundaki bardak ve kadehler ise koleksiyon ile bütünlük oluşturuyor.

Ailelerini ve misafirlerini keyifli bayram sofralarında ağırlamak isteyenler, Pierre Cardin Home koleksiyonundaki ürünlere, Linens mağazalarının yanı sıra linens.com.tr’den de sahip olabilirler.

Detaylı bilgi için pierrecardinhome.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT