Dış Giyimde Özgün Trendler LC Waikiki'de

Dış Giyimde Özgün Trendler LC Waikiki'de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dış Giyimde Özgün Trendler LC Waikiki'de

Tarihler: 30 Ekim 2017 Pazartesi ~ 30 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: LC WAIKIKI

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2017 ~ Ara 30, 2017

LC Waikiki, dış giyimin tüm alternatiflerine kucak açan sürprizli parçalarıyla, 2018 Sonbahar/Kış gardıroplarının olmazsa olmaz parçalarını stil sahibi kadın ve erkeklerin beğenisine sunuyor.

LC Waikiki’de dış giyimde vintage rüzgarları eserken, 70 ve 80'li yılların temalarının beden bulduğu parçalarda maskulen ve feminen tarzların dengeli bir şekilde varlığını görmek mümkün. Özellikle kareli desenler, bu sezon LC Waikiki’de de en trend parçalardan olurken, ekose kabanlar stil sahibi kadınları bekliyor.

Sezonun öne çıkan tonlarının kullanıldığı koleksiyonda parlak kumaşlar, romantik parçalarla aynı siluette buluşarak ters köşe yapıyor. Dış giyimde sıcaklığı yükseltmenin en stil sahibi yolunu bulan sezon kadını, parlak kumaşlı LC Waikiki montlarla yarışını önde kapatacak.

Tüylü kapşonlar ise bu kış LC Waikiki’de daha çok konuşulacak. Volümlü montlar dışında kapşonlu montlar da LC Waikiki’de sezonun favorileri arasında yer alıyor. Kadınlar için ise kadife ve deri ceketler özel geceler için alternatif oluşturuyor.

Kadınlar kadar erkekler için de şık ve birbirinden iddialı modeller sunan LC Waikiki dış giyim koleksiyonunda, erkekler için yelek modelleri de mevcut. Erkekler için tasarlanan kapuşonlu montlar gün içinde sportif bir şıklık sunarken, şişme montlar her tarza hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT